Krompirjeve počitnice (2.11. – 4.11.2022)

Otrok, ki je v družbi svojih vrstnikov, se razvija. Opazuje vrstnike in se tako uči. V družbi vrstnikov bodo otroci lahko v času krompirjevih počitnic urili gibalne spretnosti na prostem, saj bomo veliko zunaj. Izven igralnice bomo poskrbeli za čim več učenja skozi gibanje, kar ne pomeni, da bodo otroci »učenci«, ampak bodo poskušali na sprehodih ter v bližnjem gozdu uporabiti vse kar nam narava ponuja za razvijanje različnih spretnosti in sposobnosti. Jesen je čas, ko imamo ogromno naravnega materiala, iz katerega bodo otroci lahko ustvarjali različne izdelke ter jih kot spomin potem lahko odnesli domov. Na voljo bodo tudi družabne igre ter ostali likovni material. Prav tako bodo otroci vključeni v pripravo zajtrka, pripravah mize, delitev hrane in pospravljanje.

Vreme bo , zato naj bodo otroci primerno oblečeni in obuti. S seboj naj prinašajo copate, telefoni pa naj si odpočijejo doma.

V ceno so vključeni zajtrk, kosilo ter popoldanska malica, ves čas pa bo otrokom na voljo voda in/ali nesladkan čaj ter sadje.

Varstvo bo potekalo od 7.00 – 16.00.

Prijave na igralnica@vrtecpodlipo.si

Cena za tri dni (2.11. – 4.11.2022) je 75 €/otroka, drugi otrok, bratec ali sestrica – 10%.

Cena posameznega dne je 30 €/otroka.

Lokacija; Mrzlo Polje 3, Ivančna Gorica.

Rezervacija je potrjena s plačilom celotne akontacije na TRR Zavoda, v petih dneh po prijavi, sicer se mesto odstopi naslednjemu v čakalni vrsti. Račun prejmete po opravljeni storitvi.

Odjava je možna izključno z zdravniškim potrdilom, v kolikor je odjava na dan pričetka varstva (tudi z zdravniškim potrdilom), se vrne polovično prijavnino, lahko pa si sami organizirate zamenjavo. V primeru odjave iz naše strani (premalo prijavljenih), prijavnino vrnemo v celoti.